Sinun keho, Sinun hyvinvointi!

FYSIOTERAPIAPALVELUMME

Fysioterapia

45 min, 89 €
30 min, 59 €

Savilämpö, ultraääni, sähköhoito, manuaalinen käsittely, liikehoito tai kylmähoito.

Balance

45 min, 89 €
30 min, 59 €

Ryhdin, kaularangan, selän, olkanivelten liikkuvuuden tutkiminen ja alaraajojen lihaskireyksien kartoittaminen sekä täsmäohjeet ongelma-alueille.

Relax

45 min, 89 €
30 min, 59 €

Savilämpö, ultraääni, hieronta tai hot stone massage.

Test

45 min, 89 €
Aerobinen tai lihasvoimatesti.

Fysioterapeuttinen ohjaus ja yksilöllinen harjoitusohjelma

45 min, 139 €

Yksilöllinen harjoitusohjelma

89 €

Lymfaterapia (LYKO)

45 min, 99 €

Lue lisää

Lymfaterapia on fysioterapian erikoisala. Lymfaterapia on imusuoniston manuaalista käsittelyä, jonka seurauksena aineenvaihdunta kiihtyy ja turvotus laskee. LYKO lyhennys tulee sanoista lymfahoidon kokonaisuus, joka pitää sisällään lymfasidonnat. Lymfaterapialla hoidetaan eri syistä johtuvia turvotuksia sekä kiputiloja. Imusuonisto ja verenkierto ovat rinnakkaiset kuljetusjärjestelmät ja lymfaterapia aktivoi imusuoniston toimintaa. Imusuonisto poistaa kudoksesta kapillaariaineenvaihdunnalta jäänyttä imunestettä. Lymfaterapia aktivoi imusuoniston toimintaa, jolloin imuneste lähtee kehossa liikkeelle ja paikallinen turvotus sekä kipu vähenee. Lymfahoito on kevyttä imusuoniston manuaalista käsittelyä. Vaikeissakin kiputiloissa lymfaterapia on hyvin siedetty hoitomuoto.


 

Hieronta

45 min, 89 €
30 min, 59 €

Lue lisää

Hieronta on osa fysioterapiaa. Hieronta on kehon pehmytkudosten, lihasten, sidekudosten, jänteiden, nivelsiteiden, nivelten ja triggerpisteiden manuaalista käsittelyä. Hieronnan avulla lievitetään lihaskipuja ja stressä sekä rentoutetaan jännitystiloja koko kehossa. Hieronnalla pyritään vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistoa kehosta. Hyvin huollettu keho toimii elastisena paremmin kuin jännittynyt lihasmassa. Sinun keho, Sinun hyvinvointi!


 

Aikojen peruutukset tulee tehdä  viimeistään vuorokausi (24 h) ennen varattua aikaa. Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme normaalin hinnan.

Fysioterapeutin voit tilata myös kotikäynnille. Kysy lisää!